top of page
  • Sakura

Dispatch съобщава, че всички от GOT7 напускат JYP Entertainment

Актуализирано: 11.01.2021 г.


На 10 януари Dispatch съобщи, че всички членове на GOT7 напускат JYP Entertainment. Източник от индустрията споделя:

Всички членове са си много близки. Те се съгласиха да останат заедно, но не и относно избора си на компания. След няколко обсъждания с компанията, те решиха да се разделят.

Както е известно, Jinyoung е завършил дискусиите си за подписване с актьорската компания BH Entertainment, докато Yugyeom е имал срещи с AOMG.


Youngjae предполагаемо отива в Sublime Artist Agency - компанията на Song Kang Ho, Rain, Hani от EXID и други. JB е получил оферти от известен хип-хоп лейбъл, както и от глобален такъв и планира да намери място, което ще го подкрепя като солов артист.


Jackson ще продължи глобалните си дейности чрез собствения си лейбъл Team Wang, а ще изпълни дейностите си в Корея чрез друга агенция.


Съобщава се, че BamBam ще балансира активностите си в Тайланд и Корея. За активностите си в Корея ще получи помощта на продуцентска компания за съдържание и предполагаемо води преговори да подпише с MakeUs Entertainment.


Според Dispatch Mark ще се завърне в родния си град в Лос Анджелис, САЩ, за да прекара време със семейството си, след което ще започне канал в ютуб. Той обмисля да работи върху солова музика в САЩ.


Близък човек до GOT7 сподели с Dispatch:

Членовете ги е грижа за GOT7. Въпреки че ще промотират поотделно, те се съгласиха да отделят време, когато групата се събира.

JYP Entertainment са заявили:

Не можем да потвърдим с кои компании всеки член води преговори. Ще ви информираме веднага, щом позицията ни относно подновяването на договора на GOT7 е готова.

Ъпдейт:

Чрез пост в Weibo Team Wang съобщиха, че Jackson ще продължи дейностите си с лейбъла си.

Договорът на Jackson ще се върне в Team Wang и дейностите му ще бъдат управлявани от нас. Той ще продължи да работи върху глобалното си промотиране в бъдеще.

Mark написа:

Изминалите 7 години бяха най-добрите години от живота ми. Нищо не свършва, това е само началото. Ние седмината ще продължаваме да ви показваме най-добрата си версия до самия край. #GOT7FOREVER

След това 5 от членовете на групата постнаха същата снимка и хаштаг.


Ъпдейт към 11.01.2021 г.:

YP Entertainment пуснаха изявление:

JYP дискутираше задълбочено с членовете на GOT7 преди изтичането на договора им на 19 януари.
В резулатат двете страни се съгласиха да не се подновява договорът, докато се надяват на ново начало.
GOT7 изпълняваха като глобална група, която представя к-попа, откакто дебютираха на 16 януари 2014.
Искрено благодарим на GOT7 за това, че бяха част от разрастването на к-попа и JYP, както и на всички фенове, които бяха източник на мотивация за дейностите на GOT7 с безкрайната си подкрепа от дебюта им.
Официалната ни връзка свършва тук, но JYP искрено ще подкрепя новото бъдеще на членовете на GOT7.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page