top of page
  • bknmoni

Denise от SECRET NUMBER напуска групата


На 5 февруари тя публикува в Инстаграм две съобщения на английски и корейски, съобщавайки, че договорът ѝ с Vine Entertainment е приключил и тя иска да напусне групата. Тя добави също и:

Благодаря ви за търпението и за всичко. Ще ви обичам винаги.

Ето какво гласи изявлението:

Здравейте.
Това е Denise от SECRET NUMBER.
На 1 февруари моят договор с Vine Entertainment приключи. Тези, които чакаха дълго време, сигурно са изненадани от новините, така че се извинявам. След като дебютирах в SECRET NUMBER през май 2020 г., аз създадох много добри спомени заедно с LOCKEY [феновете на SECRET NUMBER]. Благодарна съм, че можах да промотирам щастлива и да получа любов и внимание през изминалите години. Въпреки че вече няма да бъда част от SECRET NUMBER, винаги ще подкрепям момичетата. Работих усилено, за да имам фенове и да изградя добро име. След като това е последното ми изявление като член на групата, аз се надявам да продължите да обичате SECRET NUMBER. И моля ви, следете и моите промотирания. Последно към LOCKEY, които винаги ми дават любов и подкрепа, и на моите колеги, които обичам. До агенцията и целия помощен персонал, които винаги ми даваха сили - аз искрено ви благодаря.
Това беше Denise. Благодаря Ви.

Denise също сподели специален подарък за феновете: кавър на “You Were Beautiful” на DAY6, както и няколко снимки със SECRET NUMBER.
SECRET NUMBER дебютират през май 2020 г. като 5-членна група под Vine Entertainment с песента “Who Dis?” и правят първото си завръщане с “Got That Boom” през ноември същата година. Denise не взема участие в последния къмбек на групата през октомври 2021 г. с “Fire Saturday”.


Източник: Soompi

Yorumlar


bottom of page