top of page
  • Team BKNews

DAWN с кратко изявление след раздялата си с HyunA


На 30 ноември HyunA обяви раздялата им в Инстаграм, като заяви, че са решили да останат добри приятели и благодарят на феновете за подкрепата им.


На следващия ден DAWN сподели собствено изявление и съобщи, че ще предприеме правни действия срещу хората, които разпространяват фалшива информация.


Въпросният фалшив пост е направен да изглежда така, сякаш е от акаунта на DAWN, и в него се намеква, че HyunA е скрила миналото си от DAWN и тайно се е срещала с други по време на връзката им. Коментарът добавя, че HyunA е крила, че е забременяла, докато за кратко живеела с друг в гимназията, и че е абортирала.


По този повод DAWN накратко заяви:

Здравейте, DAWN е. Няма да говоря дълго, но следният пост не е написан от мен и ще предприема правни действия срещу страхливия, мръсен и жалък човек, който разпространява фалшива информация. Дори и да сме се разделили, тя все още ми е ценна, по-искрена и по-готина от всеки друг, когото съм виждал, и изпълнителят, който ще продължавам да обичам най-много. Моля, не живейте така и използвайте ценното си време на добро място.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page