top of page
  • Sakura

Hyunwoo напуска D-CRUNCH


Компанията AI Grand Korea сподели:

След много размишления Hyunwoo изрази желанието си да напусне групата заради здравословни причини, така че вече няма да може да работи като член на D-CRUNCH.

Преди Hyunwoo временно спря всичките си дейности заради болки в гърба. След дискусии с него, семейството му и членовете на групата, компанията е решила да уважи решението му, тъй като не е възможно да продължи с дейностите си в бъдеще.


Знаем, че както местните, така и чуждестранните фенове, чакаха възстановяването на Hyunwoo, така че още веднъж се извиняваме за новините. Въпреки че договорът му е прекратен, ще продължим да го окуражаваме да се възстанови, както и да го подкрепяме в дейностите му в бъдеще. Моля, окуражете Hyunwoo, който поема по нов път, и моля, продължавайте да обичате и подкрепяте D-CRUNCH.

Hyunwoo пък написа писмо в официалния фен сайт:

Въпреки че преминах през много процедури и лечение за гърба ми, нямаше прогрес, така че след като го обсъдих със семейството ми, компанията, членовете, реших, че ще е трудно да продължа певческата си кариера. Внезапно решение е, но не искам да бъда пречка за компанията, членовете ми, които са ми като семейство, и себе си, така че реших да напусна групата. DIANA (името на фендъма), беше голяма чест за мен да бъда с вас и членовете и бях много щастлив. Благодаря ви, че ме подкрепяхте и ми дадохте незабравими спомени.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page