top of page
  • albenacacheva

Dylan от D-CRUNCH напуска групата


През ноември миналата година агенцията на D-CRUNCH AI GRAND KOREA обяви, че членът Minhyuk напуска групата, а Dylan временно спира всички дейности поради влошаващи се симптоми на тревожност. Наскоро обаче стана ясно, че Dylan също напуска групата.


На 21 октомври AI GRAND KOREA публикува изявление, в което подробно се описва здравословното състояние на Dylan и съвместното им решение относно напускането му на групата. Прочетете изявлението по-долу:

Здравейте. Това е AI GRAND KOREA.
На феновете, които обичат D-CRUNCH, се извиняваме за неприятните новини около Dylan.
За да дадем приоритет на възстановяването на Dylan от D-CRUNCH, ние му дадохме възможност да почива в стабилна среда и да се съсредоточи върху възстановяването си, както ни посъветваха медицинските специалисти, но наскоро получихме медицинско становище, че завръщането [в групата] би било прекалено.
След внимателно обсъждане с Dylan и родителите му решихме да уважим личното му мнение и това на родителите му и затова от днес Dylan не е част D-CRUNCH.
Искрено се извиняваме, че с тази внезапна новина предизвикахме безпокойството на много фенове.
В бъдеще D-CRUNCH планира да продължи промоциите си с шестима членове и в момента правим всичко възможно, за да може D-CRUNCH да зарадва феновете си с нова музика и изпълнения в близко бъдеще.
Планираме да продължим да правим всичко възможно, за да подкрепяме бъдещето на членовете на D-CRUNCH. Молим ви да очаквате с нетърпение и за постоянния ви интерес към D-CRUNCH, които ще се завърнат с нов имидж.
Благодарим ви.

Източник: Soompi

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page