top of page
  • Team BKNews

D.ana от SONAMOO съобщи, че напуска групата


На 13 септември D.ana сподели пост в официалния Инстаграм акаунт на SONAMOO, за да информира феновете за решението си да напусне групата:

Здравейте, D.ana от SONAMOO е. Това е последният път, в който ще поздравя хората, които са били със SONAMOO досега, с ‘D.ana от SONAMOO е‘. Считано от септември 2021 г., вече няма да промотирам със SONAMOO. Съжалявам, че не мога да споделя добри новини с хората, които са ни чакали и подкрепяли толкова дълго.
От времето, когато бях трейни, до и след дебюта на SONAMOO винаги съм имала страхове и притеснения. Но благодарение на помощта, която получих от много хора и от SolBangOol [името на фен клуба], можех да промотирам с щастие. Въпреки че ми липсваха качества, интересът и подкрепата, която получих от всички, станаха основата, на която да разчитам, и стимул за израстването ми. Дълбоко съжалявам, че промотирането на SONAMOO свършва, без да мога да се отплатя за безкрайната любов, която сме получили. Съжалявам за много неща, за това, че трябва да се разделя със SONAMOO, и сега, когато времето, което сме прекарали заедно, е само спомени, преминавам през много емоции. Ще държа всички тези ценни моменти в сърцето си и ще ги помня завинаги.
Сега съм в процес на довършване и подготвяне за бъдещата ми работа. Въпреки че може да не е правилно да го кажа, ви моля да останете с мен, докато вървя по нов път. Искрено съм благодарна за хората, които са прекарали ценното си време със SONAMOO и са показвали любовта си към SONAMOO и D.ana от SONAMOO. Когато имам добри новини, ще ги споделя с вас.

Източник: Soompi

Commenti


bottom of page