top of page
  • Team BKNews

Crush с изявление относно твърдения за расизъм поради скорошна интеракция с феновете


На 9 октомври Crush изпълняваше на фестивала “2022 SOMEDAY PLEROMA”, който се състоя в университет "Йонсей". По време на “Don’t Forget” Crush раздаде пет на на феновете, докато вървеше сред публиката, но на едно определено място той не даде пет на няколко фена и бързо се придвижи нататък.


Клипове на тази интеракция се разпространиха в социалните мрежи, като феновете обвиняват Crush, че е расист и преднамерено игнорира феновете с по-тъмна кожа.


Crush написа следното:

Здравейте,
искам да адресирам проблема относно интеракцията с публиката от изпълнението ми снощи на фестивала “2022 SOMEDAY PLEROMA”.
Нямаше ме от около две години и да мога да изпълнявам на сцената с най-скъпите ми фенове в публиката беше такова незабравимо и дългоочаквано преживяване, така че инстинктивно се насочих към тълпата.
За да избегна нататъшно недоразумение, бих искал да обясня, че трябваше да се въздържа да дам пет на феновете в определени места като предпазна мярка - феновете се приближаваха твърде много до преградите за публиката и видях, че тези на предната редица са избутвани от там, така че бързо прецених да не се приближавам заради безопасността на феновете ми.
Искрено извинете за недоразумението, което действията ми може да са предизвикали. Обичам всеки от феновете си и никога не бих дискриминирал или предпочел някого.

Източник: SoompiCommentaires


bottom of page