top of page
  • Sakura

Притеснения сред феновете заради 12-годишно момиче, което ще дебютира в група


Наскоро основаната к-поп компания AMX Entertainment подготвя за дебют първата си момичешка група, но възникнаха притеснения около възрастта на един от членовете.


Позната под временното име AMX NEWKIDS, първата момичешка група на компанията ще дебютира тази година. По-рано през май те обявиха първия член, а именно Hyejin.Родена през 2002 г., Hyejin в момента е на 19 години, което е наравно с много други трейнита, дебютиращи през годината, но беше обявен и втория член - Haeun.Haeun ще бъде танцьор в новата група, но преди да стане идол, тя е работила като дете модел и статист в корейска драма. Също така може да свири на няколко инструмента, включително китара и пиано, и знае таекуондо. Проблемът? Родена е през септември 2008 г., което я прави само 12-годишна.Ученичката и бъдещата звезда предполагаемо е тренирила вече две години, което значи, че е в индустрията от 10-годишна. Въпреки че не е напълно необичайно да видиш идоли на 14 и 15 години, е нечувано да има начинаещи изпълнители, които дори не са в тийнейджърските си години.Възрастта на Haeun доведе до шок и притеснения в социалната мрежа. Един от феновете наблегна на това, че дори не е била родена, когато групи като SHINee са дебютирали и все още ще е тийнейджър, когато 7-годишният й договор изтече.


Предстои да разберем кои са другите членове, но 13-годишната Minju е поредното младо трейни, което се очаква да влезе в групата, както и 16-годишната Gaeun и 14-годишната Seoyoon.


На всичкото отгоре, тъй като AMX Entertainment’ не са написали в описанието на Haeun, че е maknae, тоест най-малката в групата, феновете предполагат, че може да има член, който е на 11 години или по-малък.Източник: Koreaboo
Comments


bottom of page