top of page
  • Team BKNews

Sorn се извинява за фотосесията си


Тази седмица Harper’s Bazaar Singapore бяха разкритикувани заради фотосесия със Sorn. Сингапурското списание пусна няколко снимки на Sorn с прическа, която някои сметнаха за културно присвояване, и докато скандалът се разрастваше, в крайна сметка снимките бяха изтрити от сайта.


На 16 юни компанията на Sorn WILD пусна официално изявление:

Чуваме и разбираме притесненията ви относно скорошната фотосесия с Harper’s Bazaar Singapore, в момента даваме приоритет и защитаваме добруването на изпълнителя. Въпреки че стайлингът беше изцяло под юрисдикцията на списанието, се извиняваме дълбоко за собствения си пропуск и за обидата, която може да сме причинили. Работим усилено, за да коригираме ситуацията.

На следващия ден Sorn написа:

Искам искрено да се извиня за скорошната фотосесия, която направих.
Въпреки че не бях замесена в стайлинга, аз и екипът ми не трябва да продължаваме с това. Никога не съм искала да разстроя или обидя някого, така че моля ви, знайте, че наистина съжалявам.
Също съжалявам, че разочаровах феновете си, които винаги са ми давали много подкрепа. Ще използвам малко време, за да размишлявам върху действията си и да се образовам повече.
Благодаря ви.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page