top of page
  • bknsashka

CL за новия си албум, какво би казала на по-младото си Аз и още

CL участва във фотосесия и интервю за W Korea!


Когато беше попитана как е прекарала последните няколко години, CL отговори:

Наскоро бях в процес на завършване на албума си. Основах също компанията ‘Very Cherry.’ С първоначалните ми планове албумът трябваше да излезе в края на ноември 2020 г., но след започване на работата по него, имаше много неща, с които трябваше да се сблъскам. След работа с екипа, който сама създадох, имаше много нови неща, които научих и открих. Искам да издам албума си някъде през лятото. Заглавието на първия пълнометражен албум на CL е „Alpha.“ Това означава „старт“, както и „Алфа жена“.


В представянето на последното си издание „In the Name of Love“, CL посвети албума „на всички CL по света“. Тя обясни:

CL е като второ Аз за мен. Започнах с тази концепция, откакто за пръв път се появих на сцената през 2008 г. в представление на YG Family.

CL добави:

Ето защо началото може да бъде страшно за всеки. Вярвам, че CL е „кураж“. Възможността да призная, че се страхувам, но все пак да продължавам напред, и промените да са както големи, така и малки форми на смелост. Ако има хора, които слушат музиката ми и я разбират, искам да ги подкрепя и да им кажа, че трябва да бъдат смели.

Певицата обясни, че когато е създала „In the Name of Love“ през 2019 г., тя почувствала, че е загубила рутината си. Тя уточни:

Тази рутина беше ежедневното ходене в студиото и правенето на музика, излизането на сцената и подготовката, която се случваше преди и след изпълнение. Би ли било по-добре да нарека тази ситуация това, което „искам“, а не това, което „загубих“? За мен такъв начин на живот беше като игра. Невъзможността да играя така за известно време ме накара да се почувствам така, сякаш съм загубила наистина нещо ценно. Чрез този албум успях отново да настроя рутината си.Поради честата употреба на думата „его“ от CL, интервюиращият попита колко важно според нея е това, че самата тя вярва, че е добър човек., CL отговори:

Вярата е важна и мисля, че самото мислене върху нея би ви вдъхнало надежда. Например няма как да се държите зле с някого, когото наистина харесвате. Искате да изглеждате добре, ще работите усилено, за да го направите, и ще очаквате с нетърпение да видите резултат. Просто трябва да направите всичко, което бихте направили за този човек, за себе си.

Тя продължи:

Очевидно това трудно се постига. Особено в работата ми, където чувам много „не“. Нещо като: „Не, не можеш да носиш тези дрехи, защото те правят краката ти да изглеждат дебели.“ Когато бях в системата на моята агенция и к-поп индустрията, съвсем малкото излизане от кутията на типичното ме накара да си помисля „не.“ Ако живеете по този начин, ще се чувствате така, сякаш нещо ви липсва, каквото и да правите, ще се чувствате, сякаш трябва да направите повече, независимо какво постигате.Ако можеше да се върне назад във времето в началото на стажантската си кариера, CL разкри, че отново ще избере да живее същия живот. Относно съвета, който тя би дала на по-младото си Аз, певицата каза:

Слушай собствения си глас. Не, чакай, гласът ти често те лъже.

Със смях тя продължи:

Нещо като: „Не можеш да работиш днес, защото си твърде уморена.“ Ще трябва да го кажа така. „Довери на чувствата си.“

Накрая CL сподели настоящето си желание, коментирайки:

Създаване и поддържане на личен живот и ежедневни навици. Освен това мисля за нови неща, които непрекъснато искам да правя, също така искам да продължа да се уча и да имам нови преживявания. Това наистина искам да направя.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page