top of page
  • Team BKNews

CJ ENM се извиниха за повторното назначаване на продуцента Ahn Joon Young от “Produce 101”


На 5 април CJ ENM се извиниха, че отново са наели на работа продуцента Ahn Joon Young:

Искрено се извиняваме на тези, които са били разочаровани от това, кого Mnet са наели за позиция на опитен служител.
Решението да наемем продуцент Ahn Joon Young беше непростимо грешно решение. Решението да му дадем втори шанс, с който да компенсира миналите си грешки, не оправда обществените очаквания за справедливост.
Бихме искали да изразим извиненията си на много хора, които обичат Mnet, и на ръководителите и членовете на персонала, които мълчаливо работят усилено с гордостта да бъдат част от най-добрата компания в индустрията за креативно съдържание.
През изминалите четири години компанията ни създаде система за мениджмънт с гласуване, която е отделна от продукцията, за да подобри честността на кастинг шоутата. Освен това увеличихме прозрачността на производствения процес чрез укрепване на системата за наблюдение и управление на Комитета за зрители.
Въпреки това смирено приемаме, че ни липсва нещо спрямо стандартите за назначаване, и незабавно ще прибавим разкритите сега проблеми, за да предотвратим подобни инциденти от повторно случване.
Молим ви за продължаваща подкрепа и порицание, за да постигнем честност и да възстановим доверието. Дълбоко размишляваме върху факта, че сме разочаровали много хора чрез този инцидент, и още веднъж скланяме главите си в извинение.

По-рано продуцентът Ahn Joon Young и главният продуцент Kim Yong Bum бяха заподозрени в манипулиране на гласовете на зрителите за четирите сезона на поредицата “Produce 101”. Ahn Joon Young беше заподозрян и в получаването на пари от представители на развлекателни компании в бар за възрастни.


През май 2020 г. Ahn Joon Young получи присъда от две години затвор, както и глоба от 36 млн. вона във връзка с този случай. През юни 2020 г. Ahn Joon Young обжалва решението, но беше признат за виновен както на първия, така и на втория процес, и делото отиде във Върховния съд. В крайна сметка Върховният съд потвърди първоначалната присъда. Ahn Joon Young беше пуснат от затвора в края на ноември 2021 г.


Въпреки че прессъобщението не споменава бъдещите начинания на продуцента, се съобщава, че източник от Mnet е споделил, че завръщането му още се обсъжда.


Източник: Soompi


Comments


bottom of page