top of page
  • bknmoni

CJ ENM официално отговориха на слуховете, че IZ*ONE ще се завърнат заедно

CJ ENM излязоха с официално изявление относно възможността за завръщането на IZ*ONE.

На 19 юни корейската медия Sports Kyunghyang съобщи, че в момента IZ*ONE обсъждат възможността с техните компании за завръщане.


Въпреки това CJ ENM уточниха същия ден, че докато обсъждат бъдещето на IZ*ONE, нищо не е ясно и решено.


Говорител от името на компанията заяви:

Що се отнася до завръщането на IZ*ONE, докато обсъждаме с компаниите на членовете възможните варианти, нищо не е решено.

CJ ENM се обърнаха и към феновете на групата заради усилията им за набиране на средства за потенциално завръщане. Компанията изрази благодарност за подкрепата им, но уточни, че дори и IZ*ONE да се съберат, те няма да използват средствата на феновете за финансиране на бъдещи проекти на групата.


Ето какво каза и представителят на CJ ENM:

Много добре сме запознати за събирането на средства от феновете. Благодарни сме за подкрепата им. Въпреки това, дори и IZ*ONE да се съберат и завърнат, ние ще планираме и финансираме новия им албум.

IZ*ONE е проектна група, формирана през 2018 г. от предаването “Produce 48”. Те правят своя дебют през октомври същата година. След промоции заедно за 2 години и половина, групата се разпадна официално през април тази година. Дали ще станем свидетели на тяхното завръщане, или всяка ще продължи по своя път? Източник: Soompi

Comments


bottom of page