top of page
  • Team BKNews

C9 отговарят на слуховете за тормоз в CIX


Наскоро започнаха да се разпространяват различни постове в онлайн общности със спекулациите, че Bae Jin Young е тормозен и отхвърлен от членовете. Тези постове са в резултат на хвърлянето на неща на сцената от феновете, които са ударили Bae Jin Young, и до крещене на имената на другите членове, докато той говори. Един от членовете на CIX също коментира, че ако избухне зомби апокалипсис, ще използва Bae Jin Young като човешки щит.


Проблемът стана по-голям, когато бившият колега на Bae Jin Young от Wanna One - Kim Jae Hwan - сподели скрийншот на видео компилация, включваща гореспоменатото съдържание, в стори в Инстаграм. За да обясни това, компанията на изпълнителя коментира:

Kim Jae Hwan публикува това от тъга, че Bae Jin Young е замесен в такъв скандал.

Компанията на CIX - C9 Entertainment - сподели:

Слуховете, че Bae Jin Young е бил отхвърлен от членовете, не са верни.

От компанията заявиха:

Първо, молим за разбирането ви, че отне доста време да проверим фактите, тъй като инцидентът е станал в Европа. Организирали сме фалшивото съдържание и факти, които са разпространявани във връзка с конкретното видео, заснето в концертната зала.

Първото прикачено видео е злонамерено обработен клип на Bae Jin Young по време на концерта на CIX, който е разпространеният и разпалва слуховете. След това C9 прикачиха по-дълго и необработено видео, което показва цялата интеракция.


Те обясниха по-нататък:

Противно на разпространената фалшива информация, можем да потвърдим, че няма отхвърляне спрямо Bae Jin Young. Също така сме поискали от MyMusicTaste, организаторите на турнето, да подадат гражданско и наказателно дело срещу първия член на публиката, който злонамерено е обработил и разпространил видеото.

Относно хвърлените предмети на сцената C9 прикачиха известието си за забранени предмети, които не са позволени за внасяне в залата:

Преди всеки концерт стриктно поискахме от организаторите да продължат със задълбочените насоки като забраната за хвърляне на предмети на сцената. Всъщност от първия концерт свързаните известия бяха публикувани и съобщени отново преди началото му.

Въпреки известията предмети продължават да бъдат хвърляни на сцената:

Държим организаторите отговорни, че не са изгонили члена на публиката, хвърлял предмети на концерта, и също изискваме по-строги мерки за предотвратяването на повторни такива ситуации.

Те добавиха, че въпреки че истината е била изопачена и Bae Jin Young е представен като единствената жертва на хвърляните предмети, те били хвърляни и по другите членове. Потвърдиха и че хвърленият предмет не е бутилка с вода, а неща като кукли, гривни и слогани.


Връщайки се към обработеното видео на Bae Jin Young, C9 обясниха, че слуховете за тормоз се разпространяват без реални доказателства. Те добавиха, че каналите в YouTube, които са публикували свързано съдържание, са предупредени да свалят съдържанието в рамките на седмица. Ако съобразят, C9 ще предприемат правни действия:

Молим да разберете, че това да не процедираме незабавно с граждански и криминални обвинения е само в съображение с факта, че неизбежно ни отне време да потвърдим точните факти за случай, станал в чужбина.
Както се вижда в горните видеа и снимки, случаят е ясно криминално деяние и злонамерена манипулация. С доверието и приятелството на членовете за основа, CIX е екип, който работи по-усилено от всички други, за да постигне целта си.
Ще продължим да даваме най-доброто от себе си, за да могат членовете да постигнат целите си. Също ще дадем най-доброто от себе си за безопасността и дейностите на членовете. Дайте много интерес и подкрепа на CIX в бъдеще. Още веднъж се извиняваме за факта, че ни отне време да проверим фактите както трябва. Благодарим.

Източник: Soompi


Comentarios


bottom of page