top of page
  • Sakura

Chungha е с коронавирус


Компанията й написа:

This is MNH Entertainment.

MNH Entertainment е. Обявяваме, че Chungha, изпълнител на компанията ни, е тествана положително за COVID-19. Тя наскоро откри, че е имала контакт с потвърден случай и доброволно се тества. На сутринта на 7 декември резултатите от теста излязоха положителни.
Chungha спря всичките си активности и незабавно премина в самокарантина и взе необходимите мерки, дадени от здравните власти.
Изпълнителите и служителите на компанията, които са пресекли пътищата си с Chungha, са тествани или ще бъдат тествани и ще вземем следващи мерки веднага, щом получим резултатите.
Компанията активно ще съдейства на правителствените изисквания и ще дезинфекцира централата, ще извърши обща проверка за по-нататъшна потенциална инфекция и ще направи всичко възможно да управлява всички наши артисти.

Chungha написа във фен кафето си:

Byulharang (феновете й), оставям този пост в случай, че се притесните прекалено, ако не кажа нещо...Съжалявам и съжалявам отново. Опитах се да бъда внимателно, но предполагам, че не беше достатъчно. Също така бях незабавно информирана днес и току-що разбрах.
Ще се завърна отново и ще промотирам в добро здраве! Byulharang също трябва да внимават! Не се притеснявайте прекалено, нека се срещнем скоро! Още веднъж, съжалявам!

Източник: Soompi

Comments


bottom of page