top of page
  • Team BKNews

Компанията на Choi Ye Na отрече, че видеото на “Hate Rodrigo” е премахнато по молба на Olivia


На 29 юни клипът на Choi Ye Na за “Hate Rodrigo” - песен, пусната само преди два дена - беше направен частен в YouTube. След статии, че видеото е било премахнато заради искане от страна на Olivia Rodrigo, на 30 юни компанията на Choi Ye Na Yuehua Entertainment пусна следното изявление:

Бихме искали да изразим позицията си относно музикалното видео на песента на Choi Ye Na от втория солов албум “Hate Rodrigo”.
Музикалното видео беше направено частно на 29 юни, след като компанията откри, че някои сцени може да са причинили проблеми с нарушаване на търговска марка, нарушаване на портретни права и авторски права. В момента отново се прави монтаж на видеото. Извиняваме се за внезапното объркване без предварително известие поради късното разпознаване на проблема. Ще качим музикалния видеоклип отново веднага щом монтажът приключи.
Освен това искаме да изясним, че не е вярно, че видеото е направено частно по молба от страна на Olivia Rodrigo. Никога не сме получавали искане относно този въпрос и се надяваме да няма повече недоразумения и за двамата изпълнители, и за феновете заради непотвърдени статии. В бъдеще ще ви помолим да се въздържате от разпространяването на непотвърдени спекулации.
Благодарим за интереса и любовта към най-новия албум на Choi Ye Na. Смирено ще приемем отзивите ви и ще се отплатим с по-добра музика.

Източник: SoompiComentarios


bottom of page