top of page
  • bknmoni

Choi Ye Na отхвърли злонамерените слухове по свой адрес чрез официално изявление

Choi Ye Na лично се обърна към феновете си и отрече чрез официално изявление слуховете, които се въртят около нея.

Наскоро излязоха наяве тайни съобщения, които са били между известна личност "А", която е дебютирала като певица, и младия брат на председателя на CJ Group Lee Jae Hyun, който се казва Lee Jae Hwan и е председател на Jaesan Holdings. Някои от нетизените смятат, че спекулираното име е Choi Ye Na.


Нейната агенция Yuehua Entertainment отрече слуховете, като заяви, че ще предприеме правни действия срещу злонамерени слухове, насочени към техните изпълнители. Ето и официалната позиция на Ye Na:

Здравейте. Това е Choi Ye Na.
Поколебах се много дали трябва дори да говоря за тази тема пред всички мои фенове. Въпреки това, след като сте наблюдавали поредица от събития, в които името ми е споменато в такъв шокиращ случай, аз смятам, че няма да ми навреди повече, ако напиша няколко думи...
Мисля, че за първи път научих, че съм замесена в злонамерени слухове, които не са верни ни най-малко, когато хапвах вкъщи.
Той е пълен непознат за мен и аз останах безмълвна, докато наблюдавах цялата ситуация, в която името ми беше замесено в нещо и като този [слух] бързо се разпространи така, сякаш беше истината.
Аз просто преследвам мечтата си и работя усилено, така че не знам защо трябва да изпитам нещо толкова нелепо.. Все още съм толкова ядосана и разстроена, че, изглежда, има много хора, които все още вярват, че това е вярно.
Боли толкова много, защото феновете ми са били много изненадани, колкото бях и аз. Аз не съм предмет на този слух. Дори няма никаква връзка с мен. Моля, не се притеснявайте.
Бях наистина тъжна да премина през това преживяване и това беше много шокиращо и натоварващо ме психически, но смятам да дам най-доброто от себе си и да правя нещата, които обичам, докато мисля за всички фенове. Ще работя, за да ви впечатля по-нататък като човек, който може да получи любов с оптимистична енергия, докато оставам силна и вярна на природата си.
Зимата е дошла в пълния си блясък! Надявам се, че вече не страдате от тази ситуация. Всичко знаете, нали? Моля, първо се грижете за здравето си!

Източник: Soompi

Comentários


bottom of page