top of page
bknsashka

Choi Woo Shik за силните си страни, приятелствата като актьор и още

Choi Woo Shik с освежаващо настроение за новия брой на списание „Cosmopolitan”!


Актьорът си сътрудничи със списанието, за да приветства ново плодово благоухание. С цяла снимачна площадка, покрита с грейпфрути, Choi Woo Shik сподели, че определено се е насладил на снимките.


В интервюто към фотосесията Choi Woo Shik разказа за напрежението, на което е подложен, поемайки ролите си след успеха на „Parasite“. Той обясни:

Ще излъжа, ако кажа, че не се чувствам притиснат. Това беше наистина добро преживяване и нима актьорите и служителите не се надяват да намерят проект, който да надхвърли това?

Той добави, че е успял да преодолее натиска, като се наслаждава на процеса и работи с усмивка.

За силата си като актьор той казва, че е да изобразява герои по ярък и игрив начин, обяснявайки:

Не бях актьор, който се конкурира в областта на външния вид. Но бях в състояние да играя истински по най-естествения начин. Аз съм от типа, който се оттегля от своя жизнен опит, когато влиза в роля. И така, преди извличах щастието в себе си, за да пресъздам тези жизнерадостни роли. В наши дни мисля, че се позовавам и на други аспекти. Всеки си има двойни страни. Сега се чувствам комфортно някъде, където не е съвсем жизнерадостно.

Всъщност е известно, че в миналото Choi Woo Shik се е борил с инсомния (безсъние) поради притеснения. Той обясни, че дори и веселите хора имат своя "тъмна" страна. Обяснявайки, че това е начинът, по който повечето хора са в реалния живот, той също заяви, че изразяването на тези различни страни добавя дълбочина към неговите герои.



Поглеждайки назад към кариерата си, Choi Woo Shik спомена специалните хора, които е срещнал по пътя. Той сподели:

Тъй като когато си актьор шансовете за среща с нови хора не са високи, обикновено създаваш контакти на снимачната площадка. Процесът на работа с тези велики хора винаги е вълнуващ. Филмът „Train to Busan“ е запечатан в съзнанието ми като добър спомен. Преди това за мен винаги беше от значение как общувам с хората на снимачната площадка, без да се чувствам уплашен. Когато снимах този филм, говорих за нашата кариера с Jung Yu Mi, Gong Yoo, Ahn So Hee и Ma Dong Seok. Дори обсъждахме най-обикновените неща. Когато има възрастни хора, които работят, за да създадат такава среда за новобраци като мен, само тяхното присъствие означава много за мен. И ще дойде момент, когато и аз ще играя тази роля.

Актьорът сподели още за прозренията си и за по-новите си проекти “The Policeman’s Lineage” и „Wonderland“, като каза:

В “The Policeman’s Lineage” успях да опитам по-силни характери, които не бях успял да изразя преди, докато в „Wonderland“ направих много хубави спомени, като отново си партнирам с актьори, които наистина харесвам. Освен резултатите мога да кажа с увереност, че като актьор искрено се насладих на процеса на участие в тези два проекта. Така че, моля, очаквайте ги с нетърпение.

Приключвайки интервюто, Choi Woo Shik препоръча песента „Baby Powder“ на Jenevieve, за да ободри онези, които се чувстват отпаднали поради COVID-19. Той обясни:

Това е песен, която ви кара да се чувствате като на път. Слушам я, докато шофирам.



Източник: Soompi

Comentários


bottom of page