top of page
  • Sakura

Choi Sung Won е започнал лечение за левкемияАктьорът беше диагностициран с остра левкемия през май 2016 г. и беше обявено, че се е излекувал през декември 2016 г. Той се върна към актьорството през 2017 г., но сега е в болницата, за да се лекува за пореден път от левкемия.


На 20 ноември агенцията му сподели:

Choi Sung Won не е бил в ситуация, в която е напълно излекуван. Участва в драми и мюзикъл, защото здравето му се подобри В момента се подлага на лечение и въпреки че състоянието му не е перфектно, това не е нещо сериозно.

През юни той беше част от мюзикъла „Chami“, но отпадна рано поради здравословни проблеми. Оттогава здравето му се влоши и той се върна към лечението. По това време източник от агенцията му обясни:

Той отпадна от “Chami”, защото не можеше да участва докрай. Той не е в тежко състояние, но не е достатъчно здрав, за да играе.

Choi Sung Won дебютира през 2010 г. чрез мюзикъла “While You Were Sleeping” и оттогава участва в различни пиеси, мюзикъли и драми. Известен е най-вече с ролята си в “Reply 1988”, а последната му драма е “Psychopath Drama”.


Източник: Soompi

Comentarios


bottom of page