top of page
  • Team BKNews

Choi Jin Hyuk спира активностите си след нарушение на регулациите срещу COVID-19


Choi Jin Hyuk обяви, че ще спре всичките си активности временно, след като е хванат да нарушава регулациите за превенция на COVID-19.


На 8 октомври компанията му G-Tree Creative пусна официално извинение, обяснявайки, че актьорът непреднамерено е посетил бар, нарушаващ мерките срещу COVID-19, без да знае, че е незаконно барът да е отворен:

На 6 октомври Choi Jin Hyuk наруши мерките за превенция на COVID-19 по време на среща с познат. Познатият на Choi Jin Hyuk го завел в бар, за който казал, че може да работи до 10 часа вечерта, и Choi Jin Hyuk не знаел, че барът е отворен нелегално. Следователно, грешно си помислил, че няма да е проблем, ако остане там до 10 вечерта.
Озовал се на това място, защото неговият познат го препоръчал, докато търсели тихо място, на което да поговорят. Но защото е бил бар, който не можел да бъде отворен при сегашното ниво на социално дистанциране, той беше хванат да нарушава мерките срещу COVID-19 около 8:20. Наистина е засрамен от невежеството си, от грешката си да не провери както трябва мерките срещу COVID-19 и за това, че не е бил по-бдителен. Наясно е, че няма извинение за поведението му. Със склонена глава, той се извинява.
Choi Jin Hyuk дълбоко размишлява и ще внимава да не повтаря грешката си никога повече в бъдеще. Като компания, ние също ще направим всичко по силите си, за да направляваме знаменитостите си.

Choi Jin Hyuk също така се оттегля от популярното шоу на SBS “My Little Old Boy”, в което към момента се появяваше като постоянен член. Шоуто ще изреже сцените с актьора от кадрите, направени за бъдещи епизоди, доколкото е възможно.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page