top of page
  • Team BKNews

Choi Hyun Wook с извинение за скорошен скандал


Наскоро потребител качи видео с Choi Hyun Wook, който е бил забелязан в сеулския район Apgujeong Rodeo. Във видеото актьорът държи ръката на жена, докато пуши цигара, и впоследствие хвърля фаса на пътя, на който има паркирани коли, което предизвика критики.


На 5 октомври Choi Hyun Wook лично се извини за действията си чрез компанията си Gold Medalist и сподели ръчнонаписано писмо.


Gold Medalist също пуснаха изявление за ситуацията:

Наскоро, докато е разговарял с познати на улицата, Choi Hyun Wook е пушил и неправилно е изхвърлил фаса си, както е извършил и други невнимателни действия, които може да са накарали другите да се почувстват некомфортно. Choi Hyun Wook признава грешките си и дълбоко размишлява над поведението си. Изказваме искрените си извинения на всички, които са били разочаровани.

Пълното писмо на Choi Hyun Wook гласи:

Първо бих искал да се извиня на феновете за това, че ги разочаровах. Въпреки нуждата да бъда винаги отговорен разочаровах много хора с необмислените си действия.
Още веднъж се извинявам на режисьора на драмата, сценариста, персонала, колегите ми актьори и всички, с които работя. Смирено ще приема критиките и съветите, които ми дадохте, ще размишлявам върху себе си и ще работя усилено, за да покажа по-зряла страна от себе си в бъдеще.

Източник: Сумпи

Comentarios


bottom of page