top of page
  • Sakura

Тренд: какво от китайските звезди беше актуално тази седмица?

Актуализирано: 16.05.2021 г.


Дори в днешно време да сме постоянно на телефоните си, е трудно да следим всичко, което се случва в социалните мрежи. Всяка седмица нещо ново се случва и то започва да се разпространява скорострелно. Затова сме подбрали най-актуалните цитати от китайските звезди, защото и тези дни не минаха без думи, които привлякоха вниманието на нетизените:

По време на Happy Camp актрисата не пропусна да отвърне подобаващо на хейтърите си.

В предаването Listen To Me тя сподели мислите си относно двойните стандарти в индустрията.

Компанията на Ren Jialun индиректно отрече слуховете, че актьорът ще участва в медицинската драма Dear Life с Victoria Song.

Wang Junkai от TFBoys гостува в шоуто Oh Youth, където сподели мислите си относно обсебените фенове. Няма как да не се съгласим, че определено това постоянно преследване влияе негативно.


Честит рожден ден на Huang Zitao! След като се опита да направи стрийм, но той прекъсваше, той "оправда" интернета в Weibo.

В интервю попитаха Li Yifeng дали мисли "да ходи в морето". Очевидно, незапознат с израза, той не успя да схвана за какво става въпрос, след което му беше обяснено, че означава това да участваш в БЛ драма и той отвърна: "О, БЛ драми! Нямам нищо против тях, ако са добри." Също така той грешно помисли, че Qin Lan и Dylan Wang са двойка в истинския живот. Често се случва на актьора да попадне в трендовете с нещо, за което е объркан, но с толкова много събития и преносни изрази не го обвиняваме.




На съвета на Bai Jinting, Jakson шеговито отвърна: "Не ме копирайте". Той обаче не трябва да се безпокои за това, дори и някой да се опита да го имитира, едва ли ще успее да изглежда като него.

bottom of page