top of page
  • Team BKNews

Китайският идол Cai Xukun коментира скандала си


Китайската поп звезда Cai Xukun отрече в понеделник, че е принудил жена да направи аборт, но обеща да промени поведението си, след като бе замесен в скандал.


Миналата седмица блогър започна да твърди, че Cai е бил за една нощ с жена, наречена "г-ца C", и я е накарал да направи аборт, след като разбрал, че е бременна.


Скандалът застраши партньорствата на Cai с големи международни марки като Prada и Tag Heuer.

В понеделник музикалните видеа с Cai в приложението за стриймване на CCTV не бяха открити, а търсенето на името на 24-годишната звезда не даваше резултати.


След дни мълчание по въпроса Cai написа:

Преди две години бях сам. Тогава се срещах с г-ца C и личните ни въпроси бяха уредени по подходящ начин през 2021 г. и нямаше последващ спор.
Бих искал да изясня пред всички и пред медиите, че връзката ми с г-ца C беше по взаимно желание и съгласие, никога не е имало обстоятелство "непълнолетна жена", нито пък "принудителен аборт", и не е имало незаконно поведение. Сериозно моля медиите да престанат да разпространяват слухове и да не им вярват.
Това беше горчив урок за мен. И през изминалите две години се самообвинявам и изпитвам угризения. Още веднъж се извинявам на всичките ми фенове, които са ми вярвали и са ме подкрепяли. Извинявам се и на приятелите ми в медиите, които са ме следвали и са ме виждали как израствам. От сега нататък стриктно ще ограничавам думите и действията си, и ще приема наблюдението на публиката и обществото. Моля ви, също така уважавайте и защитавайте личното пространство на замесените хора, особено на г-ца C.

Източник: The Straits Times
Comments


bottom of page