top of page
  • Sakura

Chanyeol от EXO с писмо към феновете


Chanyeol от EXO изрази чувствата си в първото си писмо към феновете EXO-L след скандала преди 4 месеца, в който имаше обвинения за личния му живот. Ето какво написа:

Здравейте, Chanyeol е. Пиша за първи път на EXO-L от известно време насам. Първо, искам да се извиня, че предизвиках тревога на EXO-L, които чакаха дълго време. Чувствах се толкова виновен, че не можех да го изразя в думи, и мислих много за EXO-L през това време. Притеснявах се и мислех как мога да изразя чувствата си към EXO-L в думи.
Бях толкова благодарен за постовете и писмата с подкрепа, които ми изпратихте на рождения ден. Докато ги четях, се чувствах дори още по-виновен и благодарен.
Мислих много за това как мога да защитя ценните сърца на EXO-L и как мога да Ви се реванширам и размишлявах как да не Ви притесня отново.
Също така ще дам най-доброто от себе си да изясня, че не сте грешали в това да ми вярвате. Ден по-късно е, но още веднъж искам искрено да благодаря на тези, които винаги помнят първото ми начало...и сега, след като това време премина, девет години по-късно няма да забравя начина си на мислене от онова време.
Със сигурност ще запомня и никога няма да забравя как започнах преди девет години. Няма да забравя начина си на мислене от това време. Със сигурност ще защитя щедрата любов, която ми изпращахте. EXO-L, моля останете винаги здрави. Благодаря Ви.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page