top of page
  • Team BKNews

Анимето "Chainsaw Man" няма да бъде цензурирано


По време на Anime Expo в Лос Анджелис се състоя ексклузивен панел за Chainsaw Man, в който екипът в комитета на продукцията отговори на различни въпроси от феновете, включително на най-важния: дали анимето ще бъде цензурирано?


Много фенове на Chainsaw Man очакваха трейлър или поне нов ключов вижуъл по време на събитието, но екипът не пусна такива. Изпълнителният директор на Mappa - Manabu Otsuka, който се оказа огромен фен на Chainsaw Man, сподели, че екипът е искал да пусне нещо за феновете, но още не било готово. Otsuka се извини на феновете, чакащи трейлър, но заяви, че иска всичко да е перфектно, преди да покаже нов.


Според Otsuka нова информация ще бъде пусната по време на Crunchyroll Expo, тоест по-късно през лятото на 5, 6 и 7 август.


Ето някои въпроси и отговори от Anime Expo:

Как решихте да превърнете Chainsaw Man в аниме?

Mappa бяха заинтересовани да адаптират тази манга в аниме от самото пускане на мангата, затова кандидатствахме за Shuiesha, за да направим проекта.

Ще бъде ли цензуриран сценарият? Как ще се борави с кръвта в анимето?

Не, искаме цялото съдържание да бъде необработено, точно като в мангата. Няма да цензурираме нищо. Искаме да бъдем верни на оригинала.

Как Fujimoto (авторът на мангата) участва в създаването на анимето?

Работим много отблизо с него. Искаме това да бъде изключително вярно представяне на мангата. Той също така ни помага малко и като консултант за избора на дубльори.

Какво мислите, че е предимството ви сега в създаването на анимето?

Изпълнителният директор на MAPPA studios е огромен фен на мангата, самият той следи анимето да е с впечатляващо качество и нещо, на което всички фенове да се насладят.

Chainsaw Man ще излезе през 2022 г.


Източник: Anime Senpai

bottom of page