top of page
  • Sakura

Chaewon от APRIL отговаря на поста на Hyunjoo


На 18 юни Chaewon от APRIL отговори на поста на бившия член Hyunjoo, който беше публикуван днес и можете да прочетете тук. Ето какво написа Chaewon:

Пускам други изявление в случай, че феновете не разберат или се притеснят за поста, който Hyunjoo сподели в Инстаграм днес.
Вчера, след като публикувах изявлението си, имаше публикувани постове, в които се казваше неща от сорта, че съм направила грешни неща, но не ги признавам.
Искам да заявя това отново ясно. Никога не съм направила нещо грешно спрямо Hyunjoo, нито пък съм правила грешки, за които трябва да ми се прощава.
Разпространяването на фалшива информация и слухове ме превърнаха в някоя, която е тормозила, срещала се е с мениджъра си и е карала другите да мълчат за тормоза. Държат се с мен, сякаш тези фалшиви слухове са истина.
В изявлението, което пуснах вчера, бях небрежна, че не проверих по-внимателно точните дати. Съжалявам. Публикувах набързо, защото усетих несправедливост и го държах в себе си толкова дълго и съжалявам, че причиних повече объркване. Но искам да кажа, че нямаше нито една лъжа в изявлението ми от вчера. В момента сме по средата на събирането на доказателства, които ясно ще разкрият истината, като снимки и показания на свидетели. Доказателствата трябва да бъдат предадени първо на разследващите власти и също така трябва да има защита за свидетелите, така че моля ви, разберете, че не можем да разкрием това още.
За феновете, които ни вярват и ни чакат - ще им се отплатим с истината.
Благодаря.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page