top of page
  • bknmoni

Chaewon и Yunjin от LE SSERAFIM са попаднали в катастрофа; отменят промотирането си

Актуализирано: 2.01.2023 г.


LE SSERAFIM отмениха предстоящия си график, тъй като Kim Chaewon и Huh Yunjin са претърпели лек автомобилен инцидент. На 19 октомври Source Music съобщиха, че две от момичетата от LE SSERAFIM са претърпели автомобилна катастрофа по-рано същия ден. За щастие, няма сериозно ранени, но и Kim Chaewon, и Huh Yunjin имат "лека мускулна болка и натъртвания" и са били посъветвани от лекар да "получат лечение за известно време". В резултат на това групата отмени планираните си участия в епизода на „M Countdown“ на Mnet за 20 октомври и епизода на „Music Bank“ на KBS 2TV за 21 октомври. Групата също така отложи своите фен срещи, планирани за 21 и 22 октомври. LE SSERAFIM се завърнаха с новия си мини албум "ANTIFRAGILE" само преди два дни, на 17 октомври, а сега отменените им изпълнения на “M Countdown” и “Music Bank” щяха да отбележат първите им промоции в музикални шоута за новата им заглавна песен.


"Здравейте.
Това е Source Music.
Бихме искали да ви предоставим информация относно текущото здравословно състояние и бъдещия график на членовете на LE SSERAFIM.
В сряда, 19 октомври, превозното средство, в което се возеха членовете на LE SSERAFIM - Kim Chaewon и Huh Yunjin, беше замесено в лек автомобилен инцидент. За щастие никой от членовете или персонала не е пострадал значително. Въпреки това те незабавно са посетили болница, където са получили диагноза и лечение.
Медицинският преглед показа, че и двете момичета са получили леки мускулни болки и натъртвания и медицинският персонал ги е посъветвал да се лекуват известно време.
Според препоръките на медицинския персонал участието на LE SSERAFIM в „M Countdown“ на Mnet в четвъртък, 20 октомври, и в „Music Bank“ на KBS2 в петък, 21 октомври, са отменени. Събитията за феновете, планирани за петък и събота, ще бъдат насрочени за по-нататък и победителите в събитието ще получат отделно известие. Молим ви за разбиране.
Ще планираме бъдещите дейности, като поставим здравето на нашите артисти като основен приоритет. Ще направим всичко възможно, за да помогнем за лечението и възстановяването на Kim Chaewon и Huh Yunjin, така че да могат да се върнат в пълно здраве при своите фенове възможно най-бързо.
Благодарим Ви."

Източник: Soompi

Comments


bottom of page