top of page
  • Team BKNews

Знаменитости с дарения в помощ на пострадалите от наводненията


Знаменитости дариха солидни суми, за да помогнат на жертвите, засегнати от скорошните проливни дъждове.


Трот певецът Lim Young-woong и компанията му - Mulgogi Music - са дарили 200 млн. вона на Community Chest of Korea за помощ при наводнения.


Според Корейската асоциация за оказване на помощ при бедствия актрисата Kim Hye-soo е дарила 100 млн. вона, за да помогне на засегнатите от наводненията.


Kim Woo-bin и Shin Min-a дариха по 100 млн. вона всеки на същата асоциация.

Комикът Yoo Jae-suk, PSY и трот певецът Lee Chan-won също дариха по 100 млн. вона на същата организация, като средствата ще отидат за краткосрочна и дългосрочна помощ за възстановяване:

Бих искал да изразя дълбокото си съжаление за хората, засегнати от наводнението. Надявам се хората в наводнените места да се завърнат по домовете си и да възстановят нормалното си ежедневие колкото се може по-бързо. - каза PSY чрез асоциацията.

Актрисата Han Hyo-joo и актьорът Yim Si-wan дариха съответно по 50 и 30 млн. вона:

Не мога да си представя тъгата и отчаянието на жертвите на наводнението. Бях натъжена от новините. Надявам се всичко да се върне към нормалното скоро. - каза Han.

Комедиантката Park Na-rae и телевизионната персона Lee Hae-young предложиха по 10 млн. вона към средствата за помощ след наводненията.


Източник: The Korea Times

コメント


bottom of page