top of page
  • albenacacheva

Ресторанти, притежавани от известни личности, които можете да посетите, когато сте в КореяЗа много корейски знаменитости талантът е меко казано в изобилие, тъй като те са талантливи в различни области - пеене, танци, актьорско майсторство или на модния подиум. Някои от тях се отличават с качества в света на развлеченията, а понякога и отвъд.


Някои корейски знаменитости навлизат в света на бизнеса, за да популяризират името си. Днес ще разгледаме някои звезди, които управляват собствен ресторант в Южна Корея. Безумно е, ако се замислим колко заети са с живота си на знаменитости, тъй като те буквално работят на две работни места! Освен това, когато откриват бизнеса си, тези знаменитости са подложени на голям натиск, тъй като хората вече ги познават много добре.


1. LOCO и Jay Park - The Famous Burger

В Гангнам, известен още като Бевърли Хилс в Южна Корея, двамата хип-хоп изпълнители имат собствено заведение за гурме бургери. Това място изглежда апетитно и страхотно.


2. Tei - Teisty burger

Певецът на балади Tei приема предизвикателството да отвори собствен магазин и решава да се заиграе с името на ресторанта. Добра идея, Tei!


3. Don Spike - Low and Slow

Продуцентът Don Spike открива своя собствена стекхаус и през последните няколко години тя е най-горещото място! Хората се редят на опашка пред Itaewon, за да хапнат от тези пържоли. Искам да кажа...тази снимка не ви ли кара да текат лигите вече?


4. Henry - Xiao Zhan

Верен на цветовете си, всестранно развитият Henry отваря свой собствен магазин за тайванска храна в Гангнам и, разбира се, тук постоянно се чака дълго.


5. Haha и Kim Jong Gook - Haha & Kim Jong Goo's 401 Butcher Restaurant

Колегите от Running Man и дългогодишни приятели Haha и Kim Jong Gook имат собствена месарница/ресторант за корейско барбекю. Няма какво повече да кажем, когато става дума за този емблематичен дует!


6. Noh Hong Chl - Hong Chul Bread

Артистът Noh Hong Chul се изявява в света на сладкарството, като открива своя собствена малка пекарна!


7. Kim Kyung Jin - Pyeongyang Iksun Palace

Предлагайки висококачествени ястия от корейско говеждо месо и други изискани корейски специалитети, Kim Kyung Jin надхвърля стандартите не само в света на развлеченията, но и в хранителната индустрия.


Какво е мнението ви за този списък? Очаквахте ли някои от тези звезди да притежават такива ресторанти? Някои от тях са доста уникални, а фактът, че собствениците им поддържат и управляват бизнес въпреки натоварените си графици, е невероятен.


Добрата новина е, че всички тези ресторанти имат безумно добри отзиви, което може да означава само едно нещо... Знаем къде трябва да отидем следващия път, когато сме в Корея.


Източник: Allkpop


Comentários


bottom of page