top of page
  • Team BKNews

Знаменитостите разкриват дали ще положат тазгодишния изпит за влизане в университет


Много от звездите, които в момента са последна година в гимназията, разкрива дали ще положат изпита за влизане в университет, или така наречения CSAT. Миналата година CSAT беше отложен с две седмици заради COVID-19, но тази година се полага днес - 18 ноември, без да има отлагане.


Според статията за различни развлекателни компании на Newsen, Yuna от ITZY, Sunoo от ENHYPEN, Seeun от STAYC, Keum Dong Hyun и Mu от EPEX, Lutan от BLITZERS, Intak от P1Harmony и Wooyeon и Sora от woo!ah! няма да полагат изпита тази година.


Taeyoung и Seongmin от CRAVITY също са избрали да го пропуснат. Източник от Starship Entertainment заяви:

Обсъждахме бъдещите възможности за кариера с Taeyoung и Seongmin и в крайна сметка решиха да не полагат CSAT тази година.

An Yu Jin, която се подготвя да дебютира в новата момичешка група на Starship Entertainment IVE, също ще пропусне. Според News1, източник от компанията ѝ е заявил:

Обсъждахме доста CSAT с Yu Jin, но тя реши да не го полага, за да се съсредоточи върху промотирането си, след като ѝ предстои дебют. В зависимост от мнението на изпълнителя в бъдеще тя ще помисли върху темата за студентския живот и дали ще посещава университет, или не, когато може да се фокусира, докато промотира.

Накрая те молят феновете да покажат подкрепата си към IVE.


Сред идолите, решили да положат теста, са Doyoung от TREASURE, Dohwan и Won от Ciipher и Baek Ji Heon от fromis_9, която в момента посещава сеулската гимназия по изкуства и е пускала видеа “Study with Me” в официалния канал на групата в ютуб.


Kangmin от VERIVERY, Sohee от Rocket Punch, Chaerin от ICHILLIN, Minjae и Huijun от MCND, Lee Woo Jin от GHOST9 и Dongpyo от MIRAE също ще положат изпита.


Актрисата Park Ji Hoo от “House of Hummingbird” ще се завърне в родния си град Тегу, за да положи изпита. Tang Joon Sang, участвал в “Racket Boys” и “Move to Heaven” е приет ранно във факултета по театър и кино на университет Chung-Ang.


Източник: Soompi

bottom of page