top of page
  • albenacacheva

Suga от BTS е съпродуцент на главното парче от новия студиен албум на Psy


Певецът и рапър Psy е ко-продуцирал главното парче в предстоящия си девети студиен албум "Psy 9th" заедно със Suga от к-поп групата BTS, съобщиха от агенцията на Psy във вторник.


Suga е участвал и в написването на текста, композицията и аранжимента на "That That", добавят от P Nation.

"В началото бях много притеснен, защото той е с много години по-възрастен от мен и е човек, който е толкова уважаван в бизнеса", заяви Suga в кратко интервю за сътрудничеството им, което Psy публикува онлайн.
"Но имах чувството, че работя с приятел от детинство, така че това направи процеса на писане на песни много по-забавен. В известен смисъл станахме най-добри приятели."

В отговор Psy заяви:

"Ако той ме смята за най-добро приятелче, това е чудесно за мен."

Изпълнителят на ‘Gangnam Style” сподели още, че когато се среща с по-млади изпълнители, никога не иска да ги кара да се чувстват неудобно и да бъде човек, към когото е трудно да се доближат.

"Suga може да е по-младши от мен в бизнеса, но и наистина го чувствам като приятел. Трудно ми беше да усетя някаква възрастова разлика", допълва той.

Албумът с 12 песни ще се появи в музикалните магазини в петък в 18:00 ч. и ще се превърне в първото издание на Psy след осмия му пълнометражен албум през май 2017 г. В предстоящото LP участват певци от най-високо ниво като Sung Si-kyung, Heize, Crush, Tablo и Hwasa от момичешката група Mamamoo.Източник: Yonhap

Comments


bottom of page