top of page
  • bknsashka

Лидерът на BTS сподели, че усеща "невидима стена" за корейските изпълнители

RM, лидер на к-поп сензацията BTS, сподели, че чувства, че има „невидима стена“ за корейските артисти въпреки поредния успех на групата в световната музикална индустрия.


Това се констатира след неуспеха на групата да спечели номинация за първите четири награди "Грами" въпреки поредица от забележителни успехи като продуцирането на последователни хитове в класациите на Billboard Hot 100 и печеленето на най-голямата награда на "Американските музикални награди".


Осигурихме си "Изпълнител на годината" на "Американските музикални награди" и номинация за "Грами", което означава много за един артист, каза той по време на пресконференция на SoFi Stadium в Лос Анджелис.
Все пак усещам, че има невидима стена, тъй като сме артисти, започнали кариерата си в Южна Корея, и заради наличието на езикова бариера.

Миналата седмица южнокорейската група спечели наградата за изпълнител на годината на AMA и спечели номинация за "Грами" за втора поредна година след поредните си хитове в класациите на Billboard Hot 100, включително "Butter" и "Permission to Dance".


Въпреки ограниченията обаче, групата винаги се е опитвала да даде всичко от себе си, каза RM, и вярва, че тези малки моменти са довели до днешното чудо.


К-поп гигантът откри първия си концерт от две години насам в Лос Анджелис на 27 ноември, привличайки около 50 000 американски фенове. Що се отнася до концерта, RM каза, че го чувства като началото на нова глава.

Пандемията от последните две години беше труден период както за BTS, така и за феновете ни. Чрез тези концерти бихме искали да ви покажем как BTS се разраснаха през последните две години.

Групата се очаква да проведе още два концерта, озаглавени „BTS Permission To Dance On Stage - LA“ на 1 и 2 декември.Източник: TheKoreaTimes

Comments


bottom of page