top of page
  • albenacacheva

Jimin от BTS колаборира с Ha Sung-woon за песен към "Our Blues" на tvN


Jimin от BTS и певецът Ha Sung-woon си сътрудничат в създаването на песен. Тя ще бъде включена в саундтрака на новия сериал на tvN "Our Blues", в който участват редица звезди.


Nyam Nyam Entertainment, лейбълът, отговорен за продуцирането на саундтрака на сериала, обяви във вторник, че двамата са обединили усилията си, за да издадат нова песен, въпреки че заглавието ѝ все още не е разкрито.

"Мекият вокал на Jimin и атрактивният, завладяващ тон на Ha се преплитат в тази песен, а хармонията им я прави още по-красива", се казва в съобщение на лейбъла.

Песента е продуцирана от Song Dong-woon, който преди това е композирал музика за хитови сериали като "I Will Go to You Like the First Snow" на Ailee и "Beautiful" на Crush от фентъзи сериала "Goblin" от 2016 г.

"Преминах през безброй песни, за да намеря тази, която подхожда на гласовете на Jimin и Ha Sung-woon и на "Our Blues", и намерих отлична песен, която да подхожда на сериала", сподели продуцентът.

Сериалът, който стартира по-рано този месец, проследява различните истории на жителите на остров Jeju, изпълнени с възходи и падения. Сериалът предизвиква интерес със звездния си актьорски състав, който включва Lee Byung-hun, Shin Min-a, Han Ji-min и Cha Seung-won.


Сценарист на сериала е известният сценарист Noh Hee-kyung, която през 2014 г. създаде романтичния сериал "It's Okay, That's Love" и драматичния сериал от 2016 г. "Dear My Friends".


Песента на Jimin и Ha ще се появи в стрийминг платформите на 25 април.


Източник: The Korea Times


Comments


bottom of page