top of page
  • albenacacheva

BTS поздравяват феновете си с ръчно написани послания


Всеки член на к-поп групата BTS публикува ръчно написан поздрав до феновете си в социалните мрежи в понеделник, в навечерието на Лунната нова година.

"Искреността и любовта ми към вас никога не са отслабвали" - това написа лидерът на седемчленния състав, рапърът RM, в ръкописната си картичка, която бе публикувана в платформата за фенове на BTS Weverse.
"Не мога да предвидя каква ще бъде 2022 г. за BTS и нашите ARMY фенове, тържествено обещавам да дам най-доброто от себе си както винаги" - каза той.

ARMY е името на глобалния фендъм на BTS.


Jin заяви, че ще подкрепя напълно своите фенове, които са започнали да съставят годишните си списъци с желания, като каза:

"Ще ви подкрепям всяка година до деня, в който изпълните всичките си мечти"
"През 2022 г. се надявам, че ще можем да се срещаме по-често и всеки фен, който прочете това съобщение, да изпълни всичките си цели и желания" - каза рапърът Suga.

J-Hope заяви, че вярва, че през 2002 г. всичко ще върви добре, а V пожела "Честита нова година" на ARMY по целия свят.


Jimin заяви, че е твърде рано да се каже, че всичко е наред, но ще изчака деня, в който ще може да се срещне с феновете.

"Благодарим ви, че ни чакате винаги на едно и също място" - добави той.
"Надявам се, че BTS ще дадат положителна енергия на всеки от вас през Новата година" - каза Jungkook.

К-поп идолите си взеха дълга ваканция, за да прекарат празничния сезон със семействата си, след като в края на миналата година имаха няколко мащабни концерта на живо в Лос Анджелис.

Източник: Yonhap

Comments


bottom of page