top of page
  • Sakura

Ilhoon от BTOB разследван по обвинения за употреба на марихуана


Cube Entertainment публикува изявление, потвърждаващо, че Ilhoon от BTOB е разследван за съмнения за употреба на марихуана.

На 21 декември канал A съобщи, че Ilhoon е хванат от полицията след употреба на марихуана. Полицията е успяла да потвърди чрез свидетелства на съучастници и проверка на дейността по банкови сметки, че Ilhoon е употребявал наркотика многократно от четири до пет години до миналата година.


Освен това се казва, че наркотичните вещества са открити чрез тест за космен фоликул. Намерени са и доказателства, че Ilhoon е закупил марихуана, използвайки криптовалута вместо пари, за да избегне полицията. Твърди се, че делото му е било препратено на прокуратурата през юли.


Понастоящем Ilhoon изпълнява задължителната си военна служба, след като е назначен през май тази година, въпреки че първоначално датата е била през през март. Някои хора се питат дали времето на неговото назначение е било свързано с разследването.


Агенцията на Ilhoon Cube Entertainment заяви пред Канал А:

Не знаехме, че Ilhoon е бил хванат да използва марихуана. Въпреки че влизането му беше определено за март, то беше забавено поради пандемията от COVID-19.

Cube Entertainment написаха:

Проверихме със самия Ilhoon репортажа днес и потвърдихме, че той е бил призован от разследващите по подозрения за пушене на марихуана, както се казва в репортажа
Изпитваме дълбоко чувство за отговорност, защото сме причинили тревога на толкова много хора. Ще направим всичко, което се изисква от нас, за да може той да съдейства на текущото разследване.
Още веднъж се извиняваме, че причиняваме безпокойство на толкова много хора.

Източник: Soompi


bottom of page