top of page
  • Team BKNews

“Broker” номиниран за "Изключителен международен филм" на наградите NAACP Image


NAACP Image Awards са годишна американска церемония по награждаване, представяна от Националната асоциация за напредък на цветнокожите хора (NAACP), която отбелязва изключителни изпълнения в 10 широки категории: запис; кинофилми; телевизия и стрийминг; документален филм; сценарий; режисура; литература; подкаст; прическа, грим и костюми; изключителни социални медии.


На тазгодишните 54-и награди “Broker” е първият корейски филм, направен от японския режисьор Koreeda Hirokazu, който е номиниран за "Изключителен международен филм". Той е номиниран заедно с филмите “Athena”, “Bantú Mama”, “Learn to Swim” и “The Silent Twins”.


Продукцията разказва историята на кутии за бебета, направени за хора, които вече не могат да се грижат за децата си и искат да ги дадат анонимно.


Гласуването за категориите на NAACP ще продължи до 10 февруари, но победителят в категорията "Изключителен международен филм" няма да бъде определен чрез публично гласуване.


Тазгодишните 54-и награди NAACP Image ще се състоят на 25 февруари, а победителите за нетелевизионните категории ще бъдат обявени от 20 до 24 февруари.


Източник: Soompi

bottom of page