top of page
  • Team BKNews

Brave Girls обявиха, че се разпадат


На 16 февруари XportsNews съобщиха, че всяко от момичетата в Brave Girls ще поеме собствения си път след изтичането на договора им с Brave Entertainment.


В отговор на статията Brave Entertainment пуснаха следното изявление в официалното фен кафене на групата:

Първо искрено изразяваме благодарността си към феновете, които обичат и подкрепят Brave Girls.
Ексклузивните договори на четиримата изпълнители на компанията ни - Minyoung, Yujeong, Eunji и Yuna - изтичат днес, 16 февруари. Съответно Brave Girls официално ще завършат дейностите си, след като пуснат дигиталния си сингъл ‘Goodbye’, който ще излезе днес.
Членовете на Brave Girls и компанията ни решиха да направят красиво сбогуване след задълбочена и дълга дискусия. Няма да забравим подкрепата си един към друг и членовете ще се отплатят за любовта на феновете, всяка от собственото си място.
Искрено сме благодарни на Minyoung, Yujeong, Eunji и Yuna, които работиха страстно, докато споделяха щастието и тъгата като Brave Girls през изминалите седем години, и ги аплодираме. Винаги ще подкрепяме бъдещите дейности на членовете.
Още веднъж дълбоко изразяваме благодарността си към феновете Fearless, които винаги са били до Brave Girls без страх. Молим за безкрайната ви любов и топлия ви интерес към Minyoung, Yujeong, Eunji и Yuna, които продължават напред.
Brave Girls започнаха като “Yeokjoohaeng (има се предвид съживяване на песен в класациите) икони” и бързо израснаха в момичешка група с ненадмината сила в дигиталната музика. Знаем много добре, че благодарение на членовете и феновете пътуването на Brave Girls не спря до чудо и те успяха да напишат легенда. Завинаги ще помним иконите на надеждата - Brave Girls.
Благодарим.

Източник: Soompi


bottom of page