top of page
  • Team BKNews

Компанията на Brave Girls с изявление относно шаман, който твърди, че знае бъдещето на Eunji


Brave Entertainment заплаши с правни действия шаман, който твърди, че е познал бъдещето на Eunji от Brave Girls.


Миналия месец каналът babayo пусна шоу, наречено: “Идол, избрани от боговете: открийте вторите Brave Girls!”. В него шаманът Man Yeon Dang твърди, че преди големия успех на Brave Girls заради изкачването на песента им “Rollin“ в класациите, Eunji го е потърсила, за да ѝ каже бъдещето. Той също твърди, че когато всички други ѝ казвали да се откаже от кариерата си на идол, бил единственият, който предрекъл, че скоро ще стане известна, като заявил: "Скоро ще си купиш къща, така че изчакай".


На 24 юни Brave Entertainment пусна изявление, в което се заявява, че Eunji никога не е срещала Man Yeon Dang лично и твърденията са напълно фалшиви:

Първо искрено ви благодарим за интереса ви и любовта ви към изпълнителите ни.
След като шаманът Man Yeon Dang заяви, че е предсказал бъдещето на изпълнителя ни Eunji от Brave Girls, пускаме изявление поради притеснения, че ще има още причинени щети на други жертви или че ще бъде нанесена вреда върху репутацията на изпълнителя ни.
Наскоро видяхме шоуто "Идол, избран от боговете" на платформата babayo и в първи епизод, наречен "Открийте вторите Brave Girls!”, шаманът Man Yeon Dang твърди, че е предсказал бъдещето на Eunji и известността ѝ. След това сами сверихме истината с изпълнителя. Научихме, че твърденията му са фалшиви и безпочвени, тъй като Eunji никога не се е срещала с него, и потвърдихме, че шаманът Man Yeon Dang разпространява лъжи.
Следователно, от притеснение за психологически щети върху изпълнителя ни и възможността за вторични щети на хора, които я подкрепят с невини сърца, искаме от шамана Man Yeon Dang публично извинение. Също така обявяваме, че ако продължи разпространяването на лъжи, ще отговорим със силни правни действия.
Чрез редовен мониторинг компанията ни ще продължи да предприема правни действия срещу разпространението на лъжи и създаването на фалшиви слухове за изпълнителя ни и ще дадем най-доброто от себе си, за да го защитим.
Благодарим.

Източник: Soompi

bottom of page