top of page
  • bknmoni

Brave Entertainment и Samuel постигнаха съгласие относно договора му

Brave Entertainment и Samuel са разрешили въпроса относно договора му.

През 2019 г. Samuel беше подал правна жалба срещу Brave Entertainment след неуспешен опит да прекрати договора си с агенцията, като подробно беше описал конкретните проблеми, довели до нарушаване на доверието помежду им. На 17 ноември Централният окръжен съд в Сеул се произнесе в полза на ищеца Samuel и отхвърли иска на Brave Entertainment за обезщетение от 1 милиард вона (приблизително 846 380 долара). В отговор Brave Entertainment пуснаха изявление, в което споделят плановете си да подадат обжалване.


Въпреки това на 13 януари Brave Entertainment обявиха, че повече няма да обжалват, тъй като са постигнали споразумение със Samuel. Ето и изявлението им:

Здравейте. Това е Brave Entertainment.
През ноември изразихме нашето съжаление за решението от първия процес относно договора със Samuel. Тогава изразихме намерението си да го обжалваме.
Samuel и Brave Entertainment ще подкрепят бъдещите намерения на отсрещната страна.

Samuel сподели пост в своя Инстаграм профил относно тази новина.

Последните три години бяха изпълнени със съдебни процедури и бяха трудни, но това беше време, в което можех да помисля и да науча много. Искам да изразя най-дълбоката си благодарност към Garnet (името на фендъма му) и на всички, които не ме забравиха и ме чакаха през тази дълга пауза!
Сега моля за вашата подкрепа, когато се завърна като възрастен и ще направя всичко по силите си с нагласата, че ще започна отначало, без да губя първоначалното си намерение. Мечтая си за деня, в който скоро ще мога да ви поздравя с добри песни и страхотни изпълнения и се радвам, че мога да споделя такива новини.


Източник: Soompi

コメント


bottom of page