top of page
  • Team BKNews

BlockBerryCreative с допълнително изявление относно премахването на Chuu от LOONA


По-рано на 25 ноември BlockBerryCreative съобщиха премахването на Chuu от LOONA заради "агресивен език и злоупотреба с власт" към член на персонала. На 28 ноември компанията пусна допълнително изявление:

Компанията предоставя допълнително изявление относно известието за премахването на Chuu от екипа, което беше публикувано във фен кафенето на 25 ноември.
Известието беше обявление с информация, в което се обяснява сегашната ситуация и се моли за разбиране от всички фенове, които са показвали любов към LOONA дълго време. Не беше написано с целта да разкрием злоупотребата с власт на Chuu на публиката и медиите.
В период от няколко дена след съобщението на компанията беше казвано да осигури доказателства за причината за премахването на Chuu и бяха публикувани статии с информация като "Chuu не е такъв човек” и “компанията е тази, която нанася щети”.
Известието, публикувано на 25 ноември около 17 ч., беше за да обясни компанията променения курс на действие на Chuu и причината за премахването ѝ на феновете и тези, които подкрепят LOONA, и не беше изобличение.
Естествено е да обясним причината за премахването ѝ и е право на Chuu и персонала, който е бил наранен, да предостави истината или доказателство за това.
Що се отнася до фактите, ако има нещо несправедливо или нещо, което трябва да бъде коригирано, това е въпрос, който директно замесените трябва да разкрият.
Компанията вече е потвърдила инцидента, който е станал между Chuu и член на персонала, и пуснахме изявление за това.
Молим да се въздържате от спекулативни статии без доказателства и злонамерени коментари и слухове, които клеветят агенцията относно това известие за феновете. Компанията ще съдейства в осигуряването на информация и доказателство по въпроса за агресивния език и злоупотребата с власт, ако Chuu и жертвата се съгласят.
Освен това искрено ви молим още веднъж да се въздържате от безразборни и неоснователни спекулативни статии, така че членовете на LOONA да не бъдат наранени от този инцидент и да могат да започнат екипни дейности отново.

През юни BlockBerryCreative отрекоха слуховете, че Chuu ще подпише с друга компания. През октомври се появиха статии, че Chuu ще основе собствена агенция, за което BlockBerryCreative също коментираха: "Слуховете за преместването ѝ са безпочвени".


Източник: Soompi


Comments


bottom of page