top of page
  • Team BKNews

BlockBerryCreative потвърждават, че са пуснали петиция за прекратяване дейностите на Chuu


На 1 февруари Корейската ентъртейнмънт мениджмънт асоциация разкри, че компанията на LOONA - BlockBerryCreative - е подала петиция през декември миналата година, в която се моли за забрана на дейностите на Chuu в развлекателната индустрия.


В молбата си BlockBerryCreative многократно твърдят, че действията на Chuu, която се е опитала да подпише нов договор с BY4M STUDIO през 2021 г., са неправомерни и са нарушение на договора, защото твърдят, че е действие на осъществяване на контакт преди изтичането на периода на договора.


В отговор Комитетът по награждаване и наказания на асоциацията е поискал присъствието на Chuu и се съобщава, че на 1 февруари правният представител на Chuu е изразил намерението си да посети комитета. Представителят уточнява, че комитетът е поискал присъствието ѝ, за да потвърди фактите относно твърденията на компанията и да разследва честно случая.


След статиите източник от BlockBerryCreative потвърди подаването на петиция срещу Chuu и ще подадат такава и срещу HeeJin, Kim Lip, JinSoul и Choerry.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page