top of page
  • bknmoni

Агенцията на BLACKSWAN с изявление относно конфликтите между членовете

Агенцията на BLACKSWAN - DR Music, отговори на спекулациите относно предполагаемия конфликт между Fatou и Leia.

BLACKSWAN (познати и като Black Swan) в момента са група от 4 момичета - Youngheun, Leia, Fatou и Judy. Групата преди беше известна като Rania, но претърпя няколко промени в състава след дебюта си. Ето какво казаха от компанията на 20 ноември:

Здравейте, това е DR Music. Това е нашето официално изявление относно проблемите, които наскоро възникнаха в екипа.
BLACKSWAN в момента са в разгара на корейските си промоции с албума “Close to Me” и започнаха да получават много подкрепа и внимание. За това сме искрено благодарни на LUMINA [феновете на BLACKSWAN]. BLACKSWAN е група, която току-що е започнала да получава внимание и е събрана от представители на различни националности, езици и култури. Тъй като много различни мнения и култури съжителстват в нашия екип, ние се нуждаем повече от взаимно уважение и разбиране в сравнение с други к-поп екипи.
Целият персонал на DR Music се извинява на LUMINA за факта, че вътрешните проблеми в екипа са били изопачени от други и се разпространяват сред феновете, сякаш са верни. Когато хора от различен произход работят заедно, може да има различни сблъсъци и различия в мненията им. Конструктивният спор между членовете за по-добро изпълнение на работата им обаче не трябва да се формулира провокативно като тормоз и да сее допълнителен раздор в групата.
През последните няколко дни проведохме доста дискусии с членовете и чрез този инцидент агенцията и членовете осъзнаха и признават важността си един за друг. Ние също така обещахме още веднъж да направим всичко възможно, докато тези промоции на албума не приключат.
Благодарим на феновете, които обичат и подкрепят BLACKSWAN от цялото си сърце, а Fatou, Leia и останалите ще докажат чрез тези промоции, че тяхното приятелство не се е променило.
LUMINA е едно цяло. Не е желателно да стоим разделени и да се критикуваме. Настоятелно молим тези, които атакуват членовете, техните семейства и други фенове, като отправят расистки словесни атаки и действия, да спрат с този тип поведение.
В момента BLACKSWAN е единствената к-поп група с членове от Европа и Латинска Америка. Целият процес по изграждането на този екип беше изключително голямо изпитание и експеримент за нас. Ние също бяхме разочаровани и искахме веднага да пуснем изявление от агенцията, но вярваме, че процесът на разбиране и говорене помежду си с цел поправяне на нещата е по-важен за решаването на вътрешните им проблеми, отколкото насилването на намесата на агенцията върху тях, дори ако това беше отнело повече време. Ето защо се забавихме с нашия отговор за цялата ситуация.
Тъй като това е първото предизвикателство за нас, ние признаваме, че не сме перфектни, и ще направим всичко възможно в бъдеще всичко да е наред относно управлението и израстването на членовете. Чрез критиките и отзивите на феновете ние ще осигурим силна основа за растежа на BLACKSWAN, така че те да могат да се превърнат в група, която всички обичат.
Дори и сега членовете работят усилено в залата за тренировки. LUMINA, моля, спрете да спорите повече. По-конкретно, критиките по отношение на определена раса или националност подкопават нашите положителни намерения за формиране на глобална момичешка група.
Благодарим Ви.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page