top of page
bknmoni

Феновете на BLACKPINK изненадани от новото коте на Lisa


Семейство “PETPINK” порасна още веднъж! Вижте петото ново коте на BLACKPINK.


Lisa е известна като котколюбеца в групата BLACKPINK. Докато другите момичета имат като домашни любимци кучета, тя има 4 котки и една нова. Всички имена на котенцата ѝ започват с буквата "Л". Те доста често присъстват в социалните медии на стопанката си и получават любов от BLINKS. Лео


Шотландският фолд Лео беше представен на феновете през април 2018 г. Името му е дадено от Rosé. Според Lisa той е сладък, умен и я събужда добре сутрин.

Лука


Лука е регдол котка, родена през юни 2018 г. По думите на Lisa, той не е толкова чувствителен, колкото Лео. Тя е като майка на третата котка на Lisa - Лили, която е родена през юни 2019 г. По стечение на обстоятелствата името на майката на Лили е Jennie заради нейния силен характер и приятелството си с Лука.

Лили


Луис


Британската късокосместа котка Луис е родена през август 2019 г. Lisa сподели, че е взела Луис, защото Лука и Лили са биви постоянно заедно и Лео се е чувствал самотен без приятел.


В интервю миналия ноември за PENSHOPPE, тя каза, че обмисля да си вземе и пето котенце. Тя допълни, че е намерила сладко рижаво котенце, но е казала, че за момента ѝ е добре с 4 котки. Близо два месеца след това изглежда, че тя не е могла да устои на желанието си.


На 11 февруари Lisa качи снимка на котенце в своята Инстаграм история с текст "Baby Lego." Тъй като името на котето отново започва с нейната буква, фенове останаха с впечатлението, че тя е осиновила още едно коте.

Лего


Както Луис, така и Лего са британски късокосместни котенца. Разликата между двете е в разцветките на козината им - новото попълнение в семейството на групата е със златна козина. BLINKS все още не могат да преценят пола на котенцето, но предполагат, че то е момче. Представянето на Лего беше само 10 секунди, но можем да си направим заключението, че е игриво. Малко след като хората го видяха, “Baby Lego” влезе в тренда във Филипините - така както и Лили беше, когато Lisa я представи. Лего беше и в Топ 10 в трендовете в Туитър и на 25-то място по целия свят. Лего е родена звезда! Източник: Allkpop/ Koreaboo

Comments


bottom of page