top of page
  • Team BKNews

BLACKPINK няма повече да приемат подаръци от фенове


На 12 октомври компанията пусна следното официално изявление:

Здравейте, мениджърът, отговарящ за фен подкрепата, е.
Бихме искали да направим съобщение относно подкрепата към феновете, които винаги са подкрепяли BLACKPINK и на които сме благодарни.
Тази година членовете на BLACKPINK отбелязаха петата годишнина от дебюта си и отново получиха повече поздравления от феновете, отколкото биха пожелали. След като членовете на BLACKPINK внимателно обсъждаха дълго време проблема с фен подкрепата и подаръците, в които феновете им са вложили сърцето си при подготовката през всички тези години, правим трудно обявление.
Няма повече да приемаме никаква фен подкрепа или подаръци по пощата, които феновете подготвят, за да отпразнуват специалните поводи на BLACKPINK като: годишнини (годишнини от дебюта на групата, годишнини от солови дебюти или рождени дни), излъчвания (музикални шоута, радиошоута или предавания) или концерти (храна, празнични венци).
Бихме били благодарни, ако дадете подаръците и фен подкрепата, които подготвяте, за да изразите любовта си и да отбележите тези специални дни, на места, на които са по-необходими. Като изключим фен писма, моля, имайте предвид, че всякакви подаръци по пощата или доставени пратки или ще бъдат върнати, или изхвърлени. Молим за разбиране и съдействие от страна на феновете.
Ще прилагаме тази политика от 12 октомври 2021 г.
Благодарение на подкрепата на феновете си BLACKPINK ще продължат да извършват дори повече различни дейности в бъдеще и ще работят усилено, за да станат дори по-готини изпълнители. Моля, продължете да им давате много любов и да проявявате интерес.
Благодарим.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page