top of page
  • bknmoni

BLACKPINK съобщиха, че ще се присъединят към Weverse

BLACKPINK ще се присъединят към Weverse скоро!

На 14 юли YG Entertainment разкри, че групата ще се присъедини към глобалната фен платформа Weverse. Фен общността на BLACKPINK ще бъде отворена на 2 август, позволявайки на момичетата да общуват с BLINK [официалното фен име на BLACKPINK] от целия свят по-лесно.


По-специално, по случай 5-тата им годишнина от дебюта на 8 август, феновете са любопитни какво специално съдържание и събития ще бъдат публикувани в Weverse. Източник от YG Entertainment сподели, че това ще бъде част от проекта за годишнината на BLACKPINK - “4+1 Project.”


Последвайки TREASURE и iKON, BLACKPINK ще бъдат третата група на YG Entertainment, която ще е в Weverse. От YG Entertainment също обявиха плановете си да укрепят партньорството си с HYBE (Big Hit Entertainment) и Weverse Company.


BLACKPINK направиха своя дебют през август 2016 и оттогава пускат хитови песни като “DDU-DU DDU-DU” и “Kill This Love”. Октомври миналата година групата направи история с албума “THE ALBUM”, който дебютира на второ място в класацията на Билборд за топ 200 албуми. BLACKPINK станаха и първата корейска момичешка група, която си спечели прозвището "продавач милионер" с албума. Заедно с 29 клипа с милиони гледания, групата има 63 милиона абоната в Ютуб и 22 милиона в Spotify.


Източник: Soompi

Comentários


bottom of page