top of page
  • bknmoni

Бившият член на Black Swan Hyeme омъжена по време на промоциите на групата + в процес на развод


Според ексклузивна статия от 17 август, бившият член на Black Swan Hyeme (26) се е омъжила през времето, през което е промотирала с групата си. Освен това в момента е в средата на правна битка със съпруга си по отношение на развода им.


Според правна вътрешна информация, мъжът 'А' в средата на своите 30 години е подал съдебно дело срещу Hyeme в Окръжен съд Uijeongbu. Според 'А' той и Hyeme регистрират брака си през юни миналата година и продължават да съжителстват заедно в продължение на една година, до началото на производството на развода. 'А' споменава, че изисква отговорността на Hyeme за проваления им брак. Съдебният представител на 'A' каза пред SBS Entertainment News:

Вярно е, че са насред съдебния си процес. Трудно е да ви предоставя повече информация към момента.

Делото за развод също разкрива факта, че Hyeme е била тайно омъжена по време на промоциите си с Black Swan, още по-малко и когато дебютира в групата през юни миналата година. Yoon Deung Ryong, CEO на DR Music каза:

В момента нямам възможност да се свържа с Hyeme, тъй като контактите ѝ [с нашата компания] са приключили. За пръв път чувам за брака и развода на Hyeme. Ако знаех, нямаше да има причина да я присъединявам към Black Swan. Като компания, е възможно да изискваме обезщетение от Hyeme.

Тя напуска Black Swan през ноември миналата година, след като офис служителят 'B' я обвини в измама. Black Swan трябваше да прекратят промоциите си заради скандала. Междувременно Hyeme прави първия си дебют в групата RaNia през 2015 г. В момента е активна в онлайн стрийминга като BJ. Източник: Allkpop

Comments


bottom of page