top of page
  • bknmoni

Black Swan ще се завърнат през август с нов член

Женската група Black Swan ще се завърне през август с нов член.

На 29 юни агенцията им DR Music съобщи:

След като качихме глобално онлайн прослушване, ни направи впечатление, че имаме 4 000 получени формуляра.

От DR Music планират да съобщят на хората, които са стигнали до финала от първото прослушване в Южна Корея и оцелели в интензивните тренировки.


След дебюта си миналата година, Black Swan успяха да изпълнят половината от активностите си, тъй като Hyeme беше обвинена в измама.


Според думите на обвиняемия, тя му е дължала 50 милиона вона, които е обещавала да му ги върне, но така и не се е случило. Целта на неизвестния мъж е била да подпомогне младата певица, а тя му е обещала да ги върне, когато стане успешна в работата си.


От агенцията ѝ отричат тези слухове, а Hyeme твърди, че ситуацията е преувеличена. Тя напуска групата малко след скандала, съобщавайки, че спира активностите си в развлекателната индустрия. Досега Black Swan събраха популярност с техните ютуб серии, където пътуват - 'B'LIT'. За първия сезон продуценти, които бяха Белгийският културен център и Бразилският културен център в Корея, момичетата посетиха общо 4 града - Gwangju, Gyeongju, Suwon и Hongseong с техните туристически атракции и ресторанти. В момента официалният канал на Black Swan е с около 400 000 абонати, 90% от които са чужденци. Източник: Allkpop

bottom of page