top of page

BIG Naughty с извинение за поведението си на скорошно изпълнение


По време на изпълнението си на фестивала Tone & Music Festival изпълнителят напусна сцената за около 30 секунди по време на изпълнение и беше забелязан да целува някого зад сцената, предполагаемо приятелката си. Поведението беше критикувано заради това, че е непрофесионално.


На 7 юни BIG Naughty се извини за действията си:

Взимам този химикал с натежало сърце, за да говоря за изминалия инцидент на фестивала Tone & Music.
Първо се извинявам, че разочаровам феновете си, които подкрепят мен и музиката ми без нищо в замяна.
Още повече искрено се извинявам, че превърнах ценното време и благодарните усилия на публиката в изгубено личното ми и незряло поведение.
За да обясня ситуацията тогава, докато пеех неиздадена песен, която бях подготвил, напуснах сцената заради детското ми мислене и накарах публиката и тези, които са се сблъскали с този инцидент, както и персонала на сцената, да се почувстват некомфортно заради небрежното ми отношение на сцената и действията ми. Искрено се извинявам.
Чрез този инцидент ще размишлявам и ще си спомня още веднъж колко голяма благословия и благодарност е да можеш да стоиш на сцената и да правиш и изпълняваш музика. Моля, смъмрете ме, за да узрея, да бъда по-добър човек, да правя по-добра музика и с по-голяма любов. Винаги съм благодарен и се извинявам.

След това компанията му H1GHER MUSIC пусна изявление, което гласи:

Първо бихме да изкажем дълбокото си извинение относно скорошното изпълнение на артиста ни BIG Naughty.
BIG Naughty искрено съжалява и се извинява за действията си на и извън сцената, които може да са предизвикали скандал и недоразумение.
H1GHER MUSIC и BIG Naughty сме наясно с отговорностите си като изпълнители и занапред ще ви покажем повече уважение и зрялост.
Освен това искаме да адресираме феновете, които сме разочаровали със скорошните графици, и новините, които се разпространяваха без потвърждението или съгласието ни. Извиняваме се на феновете, които са били наранени от историите, и ще дадем най-доброто от себе си да спрем разпространението на неверни статии, за да предотвратим бъдещи недоразумения.
Искрено се извиняваме и молим всички да се въздържат от разпространяването на спекулации и слухове.
Благодарим, че прочетохте, и ние - H1GHER MUSIC и BIG Naughty - оценяваме цялата подкрепа и любов от всички фенове.

Източник: Soompi



bottom of page