top of page
  • Sakura

Big Hit обявиха новото си име HYBE, ново офис пространство и още


Big Hit Entertainment потвърдиха смяната на корпоративното си име. На 19 март компанията проведе презентация чрез канала си в YouTube Big Hit Labels.


В нея Big Hit Ent обявиха новото си име HYBE, което символизира “връзка, разширяване и отношения”.


Вместо името Big Hit да изчезне, HYBE ще бъде „по-голям съд, в който Big Hit да се вмести”. Направена от HYBE HQ и HYBE America, компанията ще се състои от лейбълите HYBE, HYBE решения и HYBE платформи.


Big Hit Music, BELIFT LAB, Source Music, Pledis Entertainment, KOZ Entertainment и HYBE Labels Japan ще се водят под HYBE Labels.


HYBE Solutions ще включва бизнес юнити, специализирани във видео съдържание, образование, игри и други, докато HYBE платформите ще включват Weverse.


Заедно с промяната на името, беше показано и превю към новата сграда на компанията в Yongsan. Min Hee Jin разкри:

Пространството на HYBE е гъвкаво и отразява характеристиките на развлекателната индустрия, като осъзнава ценностите на хоризонталната комуникация, адаптивност и свързаност.

С концепцията „Hyper Nomad“ тя ще отговори на различните нужди на служителите, но също така ще им позволи лесно да се съберат и да се разпръснат за всеки отделен проект. Вместо прекомерна декорация, сградата е фокусирана върху функционалността.


В заключение на презентацията, Bang Si Hyuk заяви:

Ние поемаме по нов път с HYBE с нова мисия, пространство и организационна структура. Но както винаги, нашите основи няма да се променят. Ще продължим да вярваме в силата на музикалните иновации, индустрията, разпространяване на положително влияние и да внасяме промени в начина на живот.

Научете повече за компанията, новата идентичност на марката, новата сграда и много други чрез пълната презентация:


Източник: Soompi



bottom of page