top of page
  • bknmoni

Berry Good официално се разпадат

Berry Good съобщиха официално, че се разпадат.

На 12 май JTG Entertainment съобщиха, че Star Wave Entertainment е придобила тяхната компания. След дискусии с членовете на Berry Good, момичетата са решили да прекратят работата като група. Johyun, която все още има договор с JTG Entertainment, ще се присъедини към Star Wave Entertainment, докато Sehyung е избрала да прекрати договора си. От JTG уточниха:

Ние искаме да благодарим на Sehyung, че отделяше от времето си и промотираше с Berry Good, въпреки трудностите като пандемията от COVID-19. В резултат на това, ние от JTG Entertainment решихме да сложим край на Berry Good след дълго и внимателно обмисляне. Благодарим Ви, че се грижихте и обичахте Berry Good. Молим Ви да продължите да подкрепяте момичетата по техния собствен път.

Berry Good дебютират през май 2014 година с "Love Letter" - римейк на песен от 2000 година на Click-B. След редица промени около броя на членовете, единствено Johyun и Sehyung бяха останали до тяхното разпадане. Последните им промоции бяха с "Time for Me" този януари. Източник: Allkpop

Comments


bottom of page