top of page
  • Team BKNews

FM Entertainment съобщиха прекратяването на договора на Beomhan


Договорът на к-поп трейнито Beomhan с FM Entertainment е прекратен.

На 6 септември компанията му FM Entertainment обяви:

Обявяваме прекратяването на ексклузивния ни договор с трейнито Beomhan, в сила от 6 септември 2023 г.
Прекратяването на този ексклузивен договор беше по взаимно съгласие след дълги преговори и дискусии. И двете страни осъзнаха различните си посоки, което доведе до общо решение за прекратяване на споразумението. Уредихме споразумение, което позволява на Beomhan да използва сценичното си име, по негова молба, без никакви наказания за остатъка от договорния период.
FM Entertainment ясно уточняваме, че стриктно сме следвали клаузите в споразумението относно времето и начина на обявлението.
Още повече, че трейнито Beomhan изопачаваше истината в многобройни случаи и разпространяваше подвеждаща информация по време на живите излъчвания. В резултат други изпълнители на FM и феновете изживяха значителен психически стрес.
За да защитим правата и интересите на изпълнителите на FM, и да предотвратим нататъшно евентуално объркване или недоразумение, от FM Entertainment включихме условие в споразумението за прекратяване, което забранява Beomhan да прави каквито и да е изявления, свързани с компанията, след прекратяването на договора му като трейни. Всяко нарушение на това условие ще доведе до силни правни действия.
Преди да пуснем това официално изявление, лично се срещнахме с Beomhan, за да потвърдим горепосочените подробности. Beomhan е наясно с подчертаните факти и е съгласен с публикуването на това изявление.
Също така сме подсигурили необходимите доказателства и свързани материали относно фалшивите изявления, които Beomhan е правил по време на излъчвания. Ако Beomhan продължи да отправя фалшиви обвинения в бъдеще, сме подготвени за силно правно действие, включително завеждане на дело за клевета, без нататъшни отстъпки.
В допълнение, от FM Entertainment сме изпълнили задълженията си, посочени в първоначалния трейни договор, по време на траенето му и имаме всички свързани доказателства относно тези въпроси.
Правните ни представители от кантора Ineui активно се справят с всякакви случаи на злонамерени клевети, разпространение на фалшива информация и лични атаки или клевети относно изпълнителите ни. От сега нататък ще се справяме с такива събития с нулева толерантност и ще държим лицата отговорни за действията им по правен път.
От FM Entertainment оставаме верни на използването на всички налични средства за защита на правата и интересите на изпълнителите на FM. Искрено оценяваме неспиращата подкрепа към изпълнителите ни и ще даваме всичко от себе си да върнем подкрепата ви.

Beomhan е добре известно американо-китайско к-поп трейни, изградило фен база от над 2,6 млн души само в TikTok. Той редовно прави живи излъчвания в Twitch и Instagram, привличайки внимание със забавния си характер.

Той първоначално привлече внимание, като обиколи Щатите с участника от Boys Planet Jay Chang и изпълняваше на различни събития. От години феновете чакаха дебюта му, въпреки че се говореше, че тренира да е част от M.O.N.T Arena.


Феновете бяха притеснени за него, тъй като стана жертва на кибертормоз, нападения (беше нападнат от бездомен мъж по време на ваканцията си в Ню Йорк) и още. Наскоро той говори за самонараняване и опит за самоубийство.


Източник: Koreaboo





bottom of page